Dagrapporten programma's |
|
|||||||
6+1% = 161870 personen bij 6 jaar en ouder | |||||||
tijd | titel | kdhKijkdichtheidHet percentage kijkers binnen de doelgroep dat gemiddeld naar het programma of de zender keek. | madlMarktaandeelHet percentage kijkers naar het programma of de zender gebaseerd op het totale kijkerspubliek binnen de doelgroep. | gemGEMIDDELD AANTAL KIJKERShet gemiddeld aantal personen dat naar het programma heeft gekeken (kijkdichtheid). | totTOTAAL AANTAL KIJKERShet aantal personen dat minimaal 1 minuut aaneengesloten naar het programma heeft gekeken (bereik). | ||
0203 | AINSLEYS GOOD MOOD FOOD | 0,0 | 2,2 | 5.000 | 9.000 | ||
0211 | RUDOLPHS BAKERY | 0,0 | 0,5 | 1.000 | 4.000 | ||
0240 | RUDOLPHS BAKERY | 0,0 | 0,5 | 1.000 | 13.000 | ||
0308 | RUDOLPHS BAKERY | 0,0 | 0,0 | 0 | 0 | ||
0336 | RUDOLPHS BAKERY | 0,0 | 0,1 | 0 | 3.000 | ||
0404 | RUDOLPHS BAKERY | 0,0 | 0,0 | 0 | 0 | ||
0431 | RUDOLPHS BAKERY | 0,0 | 0,0 | 0 | 0 | ||
0459 | GRENZELOOS KOKEN | 0,0 | 0,0 | 0 | 0 | ||
0528 | OPEN KEUKEN MET SANDRA BEKKARI | 0,0 | 0,0 | 0 | 0 | ||
0545 | WAT ETEN WE VANDAAG | 0,0 | 0,0 | 0 | 0 | ||
0600 | GRENZELOOS KOKEN | 0,0 | 0,0 | 0 | 0 | ||
0633 | ASIA UNPLATED WITH DIANA CHAN | 0,0 | 0,0 | 0 | 0 | ||
0703 | WAT ETEN WE VANDAAG | 0,0 | 0,0 | 0 | 0 | ||
0722 | DONALS SUPER FOOD IN MINUTES | 0,0 | 0,0 | 0 | 0 | ||
0753 | OPEN KEUKEN MET SANDRA BEKKARI | 0,0 | 0,9 | 5.000 | 9.000 | ||
0816 | GUILTY PLEASURES | 0,0 | 0,6 | 3.000 | 10.000 | ||
0848 | MILJUSCHKA IN MEXICO | 0,0 | 0,6 | 3.000 | 3.000 | ||
0921 | MILJUSCHKA IN MEXICO | 0,0 | 0,4 | 2.000 | 3.000 | ||
0955 | RUDOLPHS BAKERY | 0,0 | 0,0 | 0 | 0 | ||
1031 | RUDOLPHS BAKERY | 0,0 | 0,0 | 0 | 0 | ||
1105 | HAIRY BIKERS NORTHERN EXPOSURE | 0,0 | 0,0 | 0 | 0 | ||
1228 | HAIRY BIKERS ASIAN ADVENTURE | 0,0 | 0,2 | 1.000 | 17.000 | ||
1349 | MILJUSCHKA IN MEXICO | 0,0 | 0,0 | 0 | 0 | ||
1423 | MILJUSCHKA IN MEXICO | 0,0 | 0,0 | 0 | 0 | ||
1458 | RUDOLPHS ZOMERTOUR | 0,1 | 1,8 | 11.000 | 21.000 | ||
1529 | BAK MET MILJUSCHKA | 0,0 | 1,0 | 6.000 | 24.000 | ||
1602 | GRENZELOOS KOKEN | 0,1 | 1,4 | 10.000 | 9.000 | ||
1638 | OPEN KEUKEN MET SANDRA BEKKARI | 0,0 | 0,1 | 1.000 | 0 | ||
1654 | DONALS SUPER FOOD IN MINUTES | 0,0 | 0,3 | 3.000 | 7.000 | ||
1725 | LORRAINES FAST FRESH AND EASY FOOD | 0,1 | 0,6 | 8.000 | 12.000 | ||
1801 | RUDOLPHS ZOMERTOUR | 0,1 | 0,5 | 10.000 | 25.000 | ||
1833 | LATE NITE EATS | 0,0 | 0,1 | 3.000 | 14.000 | ||
1902 | AINSLEYS GOOD MOOD FOOD | 0,1 | 0,5 | 15.000 | 25.000 | ||
2003 | AINSLEYS MARKET MENU | 0,0 | 0,1 | 3.000 | 45.000 | ||
2108 | AINSLEYS MARKET MENU | 0,0 | 0,2 | 8.000 | 19.000 | ||
2214 | FIELD TRIP WITH CURTIS STONE | 0,0 | 0,1 | 3.000 | 9.000 | ||
2247 | FIELD TRIP WITH CURTIS STONE | 0,0 | 0,0 | 0 | 0 | ||
2320 | RUDOLPHS ZOMERTOUR | 0,0 | 0,0 | 0 | 0 | ||
2358 | OPEN KEUKEN MET SANDRA BEKKARI | 0,0 | 0,6 | 8.000 | 8.000 | ||
2414 | AINSLEYS GOOD MOOD FOOD | 0,0 | 0,2 | 1.000 | 7.000 | ||
2514 | AINSLEYS MARKET MENU | 0,0 | 0,0 | 0 | 0 | ||
© 2022 Stichting KijkOnderzoek